werkwijze

Onze werkwijze hangt af van uw specifieke wensen: wilt u enkel advies of zoekt u ook hulp bij de realisatie van uw woonwensen? Het gaat zo ver als u wilt.

de basis | Voor een goed interieuradvies inventariseren we eerst de wensen. In een intensief gesprek van ca. 3 uur komen leefwijze, gewoontes, smaak en sfeer aan bod, samen met de mogelijkheden van de (nieuwe) woon- of werkomgeving. Daarna visualiseren we uw wensen in 2 of 3 getekende voorstellen. Deze nemen we uitgebreid door in een tweede gesprek. Zo ontstaat met eventuele aanpassingen de ideale indeling, die we uitwerken en inkleuren voor een duidelijk beeld van de definitieve ruimte(s).

de concrete invulling | Hoe moet die bank er uit zien en zitten? Welke fauteuil past daar bij? Welke verlichting is leuk en verrassend, maar toch praktisch in deze ruimte? En welke gordijnen in combinatie met welke vloer maken het compleet? Om alle elementen tot een eigen, harmonisch geheel te smeden, kunnen we voor elk onderdeel een voorstel creŽren in de vorm van een fotocollage.

de realisatie | Welke materialen bepalen het afwerkingsniveau? Kiest u glad stucwerk, spartelputs of tadelak, een plafondlijst of niet, misschien behang? Komen de verschillende vloeren wel op de juiste hoogte? Waar moeten spots ingebouwd worden? Hoe sluit alles op elkaar aan? Is het bijtijds en binnen budget gereed? Om het ultieme interieur te verwezenlijken kunnen wij adviseren en de uitvoering en samenwerking met de aannemer begeleiden. Desgewenst tot en met de realisatie van meubilering en stoffering!